matildamatttsson, kampen genom livet.

Alla inlägg under januari 2009

Av matildamattsson - 19 januari 2009 16:08

Idag fyller emma 18 år :D så har firat henne idag med att första ätit på take off, solat, bastat och duschat :) hel mys! och ikväll blir de att åka till henne och bli bjuden på fika å mys! :p så nu är de bara körkortet som fattas för henne :D hehe.

Av matildamattsson - 17 januari 2009 15:11

det är många saker jag dölja med ett leénde, men när de handlar om dig så går de inte, tårarna rinner. jag vill gå vidare, och de gör jag med små framsteg. men under tiden kommer de gånger som de känns som jobbigast, man vill bara försvinna.. de kändes som allt eller inget nu. så är livet, välja och gå vidare. vill få ur mig saker som jag inte vet, saker jag vill göra, saker jag vill säga, saker som jag vill bara ska försvinna, tankar jag vill släppa. nu tänker jag leva livet med nya äventyr.


Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me..

Av matildamattsson - 15 januari 2009 18:16

just nu är jag hos vickis och ska mysa med henne ;O

hitta gamla bilder på vickis data xD så denna bild är sen

den tid man kunde åka longboard dagligen på sommaren :p

nu ska jag ha trevligt med vickis :D

tjingeling!


You are my sweetiist downfall!

Av matildamattsson - 14 januari 2009 17:51

Idag ha jag vart i skolan, 8-15. va helt okej, hade boxercise på idrotten :D haha. svettigt men kul, Jag hade tävling mellan mig å simon (på bilden), men han va bara halft på att tävla :p haha. Simon säger inte så mycke, alltid snäll och min klasskompis, han är så otroligt söt :P ikväll ska jag till efterlängtade innebandyn! ska bli så skönt att få åka iväg å göra nå kul :) imorn blir de kanske att va med gänget, annars blir de att bara va med vickis <3 och de e kul de å :p hehe. nu sova en stund sen träning :) Grattis Kalleponken på 19årsdagen! ;)


if you don´t mean it, don´t say it.

Av matildamattsson - 13 januari 2009 19:58

fick idag reda på att jag ska till sjukhuset i gävle på tisdag och ta bort födelsemärkena.. =/ känns inte kul! ska tabort 4st.. ett på armen, ett på låret, ett på ryggen.. och ett mellan skinkorna typ :O inte mys och vill inte ha tisdag!.... =| idag ha jag iaf gått i skolan, sedan ätit på take off med lucian, mums! :p men spyr snart, ätit så mycke :p haha.



tack, för nu känns de helt okej igen! danke !

Av matildamattsson - 11 januari 2009 23:01

sitter nu och tittar på a lot like love, och de e sommar, och jag vill ha sommar och sol just nu ! värme och bränna. efter denna kväll känns som jag har har flytat fram på vattnet. vet inte vad som hände. men jag kommer aldrig komma över de, för jag mådde bra :) tack för ikväll. nu ska jag ta å sova efter denna film är slut :) godnatt.


man kan inte leva ett liv åt en annan.

Av matildamattsson - 10 januari 2009 20:08

 igår va jag på fest sedan tranan. fest va gött å kul :p men tranan söög riält! så känns inte som jag ska ut på de på ett bra tag.. kan hellre va hemma såna kvällar och mysa :) men fick en kommentera igår att jag va tung :O så säger man ej till en tjej!  idag har jag vart och tittat på fotboll på höghammar. nu sitter jag å emma och tittar på körslaget, Hejja Hanna! :D


ibland kan man inte förstå sig på snygga sexiga killar, dem är så konstig.. speciellt vissa. palla bry sig mer, nu lever jag mitt liv och de nöjer jag mig med :D ;)

Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läpp..

Av matildamattsson - 10 januari 2009 01:21

I hate the way you talk to me and the way you read my mind

I hate the way you drive my car, I hate it when you stare

I hate you big dumb combat boots And the way you read my mind

I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme

I hate the way you always right I hate it when you lie…

I hate it when you make me laugh- even worse when you make me cry

I hate it when you’re not around and the fact that you didn’t call..

Ovido - Quiz & Flashcards